Español | English | Deutsch

Consultoria i desenvolupament Ruby on Rails

  • Ruby és un llenguatge molt expressiu i intuïtiu que converteix la programació en tot un plaer
  • Rails és una estructura completa per al desenvolupament d'aplicacions de bases de dades basat en Web 2.0
  • Assertio és una de les primeres empreses que participen d'aquesta tecnologia
rubies

Us interessa Ruby o Ruby on Rails?

Assertio està especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions web. Practiquem les metodologies àgils i utilitzem les tecnologies més avançades com Ruby on Rails per a oferir programari d'alta qualitat.

Des dels nostres inicis, desenvolupem aplicacions Web i, des de l'any 2006, solucions en Ruby on Rails professionalment. L'aprenentatge no ha estat fàcil i hem experimentat els plaers i les dificultats de desenvolupar amb aquesta estructura fins arribar a ser una organització capaç d'encarar un projecte Ruby on Rails des del concepte fins a la realitat de principi a fi.

No només som una empresa dedicada a tecnologies web. La nostra llarga experiència en sistemes back-end heretats i entorns complexes significa que podem fer les vostres idees realitat. Tant si es tracta d'afegir funcions de generació d'informes en línia (Business Intelligence), com si es tracta d'obrir un ERP heretat per als vostres clients (B2B/B2C) o de migrar aplicacions a tecnologies web (creació d'una API RESTful).

Metodologia àgil Scrum

Utilitzem Scrum com a mètode de gestió dels nostres projectes. Iterem l'aplicació del vostre producte, pas a pas, incrementant a cada cicle la funcionalitat que li proporcioni més valor.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal