Español | English | Deutsch

Quant a ASSERTIO

ASSERTIO és una empresa tecnològica que ofereix serveis de valor afegit a les seves dues àrees de negoci: Solucions TI i Serveis lingüístics.

 ASSERTIO IT Consulting implementa solucions ERP i CRM sectorials, i desenvolupa aplicacions a mida de comerç electrònic i web 2.0. Toes les aplicacions web es desenvolupen mitjançant la metodologia Agile, que redueix el temps de desenvolupament i millora la fiabilitat del sistema mitjançant la integració continuada i l'automatització de les proves funcionals del programari.

 ASSERTIO Language Services proporciona serveis lingüístics professionals per a ajudar les empreses d'arreu del món a comercialitzar els seus productes en altres idiomes i mercats. Aquests serveis inclouen la consultoria per a la internacionalització, traduccions jurades, globalització de llocs web i localització de programari, i proves funcionals del programari traduït .

diferentes

Què ens fa ser diferents

Els nostres clients treuen profit de les sinèrgies de les dues línies de negoci que tenim. En ambdues línies optem per la transparència i la comunicació directa, per la personalització i la qualitat, així com per la competència tècnica i les solucions tecnològiques. Més...

objectius

Objectius i valors

La nostra missió és posar-nos a la pell del client per entendre millor les seves necessitats i ajudar-lo amb la nostra àmplia experiència, coneixements i atenció personalitzada. Més...

partners

Partners i aliances

ASSERTIO ha desenvolupat una xarxa de partners i associacions per a ampliar els nostres coneixements i abast. Més...

partners

Clients

Tenim una experiència llarga i provada en les àrees de solucions TI i serveis lingüístics. Tant si els nostres clients són una PiMe o una gran empresa multinacional, adaptem els nostres fluixos de treball a les necessitats del seu negoci i proporcionem les solucions i serveis que millor s'adaptin a les seves necessitats. Empreses com IBM, Nikon i Xerox formen part de la nostra cartera de clients satisfets a llarg termini. Us convidem a conèixer els nostres casos d'èxit.

Contacteu amb AssertioFeinaPolítica de privadesaAvís legal